“Η προσπάθεια εκφοβισμού και το παραγοντιλίκι του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν θα περάσουν”

“Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει το εργοδοτικό – κυβερνητικό προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας για την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης υπηρεσιακών στελεχών του ΝΠΔΔ, συναδέλφους δηλαδή του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου προκειμένου να μην εφαρμόσουν την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ, στην οποία προσχώρησε το Συνδικάτο μας με δήλωση προσχώρησής στην από 3/8/2018, ΣΣΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Π.Κ. 15/6.8.2018) για τους όρους αμοιβής και εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου προσωπικού των ΟΤΑ (ωράριο εργασίας, άδειες,  ΜΑΠ κλπ.)”, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Θυμίζουμε ότι πήραμε αυτή την πρωτοβουλία γιατί το προεδρείο (ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ) του Συλλόγου, ακολουθώντας την ομογάλακτη πλειοψηφία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αρνείται να εγγράψει στο Σύλλογο τους συμβασιούχους – εργαζόμενους( ΙΔΟΧ).

Επειδή χρόνια τώρα, με ευθύνη των «παραγόντων» του εργοδοτικού συνδικαλισμού πάνω από 300 συμβασιούχοι των Δήμων της Μαγνησίας, με τον μεγαλύτερο όγκο στο Δήμο Βόλου, είναι εκτός Σωματείων, εκτός ΣΣΕ με ότι κακό αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους, (ωράριο εργασίας, άδειες,  ΜΑΠ κλπ.), διαμηνύουμε ότι όσες απειλές για μηνύσεις και να κάνουν σε εργαζόμενους, όσο χαμηλά και να πέσουν, θα σταθούμε εμπόδιο στις μεθοδεύσεις τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να τους γυρίσουν την πλάτη, όπως και σε όσους άλλους «μάχονται» πουλώντας παραγοντιλίκι, για να μην εφαρμοστούν οι ΣΣΕ.

Καλούμε όλους τους συμβασιούχους – εργαζομένους να εγγραφούν στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες, να συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων την Τετάρτη 14 Νοέμβρη, στις 10.00 το πρωί, στη πλατεία Πανεπιστημίου.

Κανένας εργαζόμενος εκτός Σωματείου.
Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει