Σάρωσε ο Καλτσογιάννης στο Marconi 96,1 – Αλύπητο “μαστίγωμα” στον ΣΥΡΙΖΑ: “Ακόμα και όταν ήταν 5 βουλευτές στην Μαγνησία, δεν έκαναν τίποτα…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο Κυριάκος μου ζήτησε να βάλω πλάτη – Στις 7 Ιουλίου θα είναι Πρωθυπουργός – Δάσκαλος ο Αγοραστός, σούπερ δραστήρια η Κολυνδρίνη – Εμείς και ο Κυριάκος δεν βάζουμε ταξικά πρόσημα. Θέλουμε να είμαστε οι εκπρόσωποι όλων των Ελλήνων…”

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλτσογιάννης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Αναφερθείς στην τριαντάχρονη φιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τόσο έχει σχολιαστεί, ο κ. Καλτσογιάννης μίλησε για κάτι το προσωπικό, το οποίο, αν και θα ήθελε να παραμείνει ιδιωτικό όπως συνέβη για πολλά χρόνια, τελικά βγήκε στην επιφάνεια. Σε αυτό το σημείο, ερωτηθείς σχετικά, αποκάλυψε ότι την Μ. Τετάρτη, οπότε και συναντήθηκαν για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. του ζήτησε να βάλει πλάτη, για να εξηγήσει στη συνέχεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εμείς και ο Κυριάκος, δεν βάζουμε ταξικά πρόσημα. Θέλουμε να είμαστε οι εκπρόσωποι όλων των Ελλήνων”, για να συνεχίσει:

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει στοχοπροσήλωση, ο οποίος πιστεύει ότι μπορούμε να φτιάξουμε πάρα πολλά στη χώρα και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει νέους, δυναμικούς ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να υπηρετήσουν το κοινό καλό και δεν κοιτάνε τον εαυτό τους, δεν κοιτάνε την πάρτη τους. Αφήνουν δηλαδή πράγματα, αφήνουν τα κεκτημένα και πηγαίνουν προκειμένου να προσφέρουν. Αυτό, ξέρετε, στην πολιτική είναι εφόδιο, δηλαδή από πού ξεκινάει, τί αφήνει, τί έχει κάνει στη ζωή του ο καθένας και τί διεκδικεί και τί θέλει να δώσει στο κοινό καλό”.

Ο κ. Καλτσογιάννης, ξεκαθαρίζοντας εξ’ αρχής ότι δεν είναι πολιτικός, παρά ένας μάχιμος δικηγόρος, ένας άνθρωπος της καθημερινότητας, ένας άνθρωπος ο οποίος πασχίζει για το δημόσιο συμφέρον, για το κοινό καλό, ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από την τοπική αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού για την οποία δήλωσε υπερήφανος, χαρακτηρίζοντας δάσκαλο τον Κώστα Αγοραστό και σούπερ δραστήρια την Δωροθέα Κολυνδρίνη, ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών, διεκδικώντας όπως είπε χαρακτηριστικά να είναι χρήσιμος.

Έχω εικόνα και ήχο από την περιοχή, είπε και συνέχισε: “Έχω τρία παιδιά, πασχίζω καθημερινώς για να γίνουν χρήσιμοι πολίτες και για να παραδώσω σε αυτά τα παιδιά έναν καλύτερο Βόλο, μία καλύτερη Μαγνησία και γιατί όχι, μια καλύτερη χώρα”.

Αναφερθείς στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο κ. Καλτσογιάννης τόνισε: “Βαρέθηκε ο κόσμος ψεύτικα μεγάλα λόγια, βαρέθηκε την παροχολογία, βαρέθηκε ανειλικρινείς ανθρώπους με ανειλικρινή δραστηριότητα… Η κοινωνία γυρνάει την πλάτη της στον λαϊκισμό… Στόχος είναι να αναλάβει η Ν.Δ. τα ηνία της χώρας. Η Ν.Δ. να έχει αυτοδυναμία. Να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές, να εκλέξουμε και στο Νομό όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές, για να έχουμε δυνατή φωνή στο ελληνικό κοινοβούλιο και να ασκούμε την πίεση που πρέπει. Ξέρετε είναι διαφορετικό να υπάρχει ένας, να υπάρχουν δύο, να υπάρχουν τρεις ή και όταν υπήρχαν πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως δεν έκαναν τίποτα… Καλό θα ήταν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο. Εμένα λοιπόν με ενδιαφέρει να εκλεγώ, αυτός είναι ο στόχος και το ξεκαθαρίζω, όμως έχω γαλουχηθεί στη ζωή μου, είμαι αθλητής και πρωταθλητής επί σειρά ετών και έχω αγωνιστεί για να κατακτώ κύπελλα, μετάλλια και νίκες και μάλιστα σε εθνικές ομάδες, στην πολιτική δεν είναι το ίδιο, σας λέω όμως ότι θα ασχοληθώ με την πολιτική, όπως έκανα και στον αθλητισμό”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει