ΣΚΙΑΘΟΣ: Αγιασμός στο Skiathos Palace – Η οικογένεια Δερβένη ξεκίνησε τη νέα σεζόν στις εκπληκτικές Κουκουναριές

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ήταν εκεί

Τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και φέτος, όπως κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο Skiathos Palace για την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Ιερείς, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν παρόντες στην εκδήλωση και ευχήθηκαν ότι καλύτερο για το 2018, ενώ στο πλευρό των αδερφών Δερβένη βρέθηκε και ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Από την Τετάρτη 2 Μάη ξεκινάει και επίσημα η φετινή σεζόν 2018 για το ξενοδοχείο Skiathos Palace , που ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί αρκετούς τουρίστες αρχικά από Βρετανία και Σκανδιναβικες χώρες με απευθείας πτήσεις τσάρτερ.

Επίσης ακολουθούν διεθνή συνέδρια με την συμμετοχή επιτυχημένων Ελλήνων και ξένων αναγνωρισμένων επιστημόνων & καθηγητών, σε ένα ξενοδοχείο, όπως το Skiathos Palace, το οποίο θεωρείται ότι διαθέτει το καλύτερο συνεδριακό κέντρο της Μαγνησίας και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα διάφορα events που θα γίνουν στο νησί, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά να έχει το Match Race – The Skiathos Palace Cup, το οποίο θα λάβει χώρα από 11 έως και 13 Μαΐου στον όρμο των Κουκουναριών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει