ΣΚΙΑΘΟΣ: Από τα ισχυρότερα brand name και στις τελευταίες τουριστικές εκθέσεις του 2017

Δυναμική παρουσία τόσο στο Λονδίνο και στην World Travel Market όσο και στην Philoxenia της Θεσσαλονίκης

Την εβδομάδα που πέρασε ο Δήμος Σκιάθου ολοκλήρωσε την παρουσία του στις διεθνείς εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού για το 2017.

Στις 6-8/11 πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η τουριστική έκθεση World Travel Market, στην οποία η Σκιάθος συμμετείχε με δικό της περίπτερο, μέσω το Ε.Ο.Τ.

Στη World Travel Market φιλοξενήθηκαν 180 χώρες και περίπου 5.000 εκθέτες, με το Δήμο Σκιάθου να δηλώνει παρών με μία ακόμα επιτυχημένη παρουσία.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, όσον αφορά την τουριστική κίνηση του 2018 διότι θα υπάρχει αύξηση στις αεροπορικές θέσεις αλλά και γιατί ήδη παρατηρείται άνοδος στις προκρατήσεις από την αγορά της Αγγλίας. Στην διεθνή έκθεση του Λονδίνου, το Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Απόστολος Πασχάλης, ενώ το παρόν έδωσαν επιχειρηματίες, ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες από τη Σκιάθο, όπως ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο τουριστικός πράκτορας κ. Στέργιος Στερεόπουλος και ο κ. Αριστείδης Δερβένης.

Η Υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφτηκε το περίπτερο της Σκιάθου και είχε συνομιλία με τους εκπροσώπους του νησιού.

Στις 10-12/11 ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην τουριστική έκθεση της Θεσσαλονίκης “Philoxenia”.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το περίπτερο της Σκιάθου αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Σκιάθος εκπροσωπήθηκε από τον κ. Παναγιώτη Διολέττα και από τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλία Σταμέλο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης είχαν προγραμματιστεί μεγάλος αριθμός B2B συναντήσεων μεταξύ του κ. Διολέττα και επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτόρων και γραφείων.

Επίσης στο περίπτερο της Σκιάθου επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ενώ παραβρέθηκε και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου στην Ιταλία κα Ελένη Σαρρηκώστα.

Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει να δηλώνει παρών στη διεθνή τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης «Philoxenia», υπενθυμίζοντας στους κατοίκους της Β. Ελλάδας, και όχι μόνο, ότι αποτελεί τον αγαπημένο τους προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει