ΣΟΚ και ΘΡΗΝΟΣ στο ΒΟΛΟ από την απώλεια του 46χρονου Γιάννη Σαλάχα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της πόλης

Σοκαρισμένη η καλλιτεχνική κοινότητα του Βόλου από την απώλεια του 46χρονου επαγγελματία στον χώρο του ήχου Γιάννη Σαλάχα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία μόλις 46 ετών, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Άνθρωπος αγαπητός στην τοπική κοινωνία της πόλης ο Γιάννης Σαλάχας, με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του, με την απώλειά του σκόρπισε τη θλίψη, με τους υπεύθυνους του συναυλιακού χώρου Lab Art, ρίχνοντας μαύρο στην σελίδα της επιχείρησης στο facebook, να αναρτούν: “Είμαστε συντετριμμένοι. Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος συνεργάτης μα πάνω απ’ όλα φίλος Γιάννης Σαλάχας. Ανέλπιστη απώλεια και δηλώνουμε βαθύτατα σοκαρισμένοι, που αποχαιρετάμε το χαμόγελο του. Ήταν άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του. Πάντα θετικός και με καλοσύνη που είχε έμφυτη μέσα του, σε έκανε να χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας και ήμασταν δίπλα του σε δυσκολίες και χαρές. Η σκέψη μας στην οικογένειά του και στους οικείους του. Θα μας λείψεις πολύ Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό σου ταξίδι αδερφέ”.

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Σαλάχα, εξέφρασε με ανακοίνωσή της και η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει