Σπ. Καρανικόλας: Ο Αλ. Τσίπρας ο πιο πιστός υπηρέτης των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ

“Το να βρισκόμαστε σήμερα έναν μήνα πριν την εκλογή του νέου επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης…, μαρτυρά την επιτυχία του εγχειρήματος”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Καρανικόλας, μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν το εγχείρημα της ανασύστασης της Κεντροαριστεράς καθυστέρησε τόσο, με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας να αποτελεί πλέον τον κύριο συνομιλητή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο κ. Καρανικόλας τόνισε χαρακτηριστικά: “Θα μου επιτρέψετε να πω ότι ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τί του γίνεται. Δεν ξέρει που πατάει. Δεν ξέρει καν ο ίδιος τί είναι. Έξω στην αρχή το έπαιζε, αν θυμάστε καλά αρχές του 2015, ο Τσάβες της Ευρώπης, μετά το 2016 έκανε μετεξέλιξη του Τσάβες της Ευρώπης, αφού δεν του βγήκε και προσπάθησε να γίνει ένας καλός διαπραγματευτής με τους ευρωπαίους εταίρους, με το ΔΝΤ. Και σήμερα τί έχει γίνει ο κ. Τσίπρας; Ο πιο πιστός υπηρετής των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης. Και ενώ στο εξωτερικό είναι ο “Yes man” του κ. Σόιμπλε και της κας Λαγκάρντ, στο εσωτερικό μία το παίζει Ανδρέας Παπανδρέου, μία το παίζει Σοσιαλιστής, μία το παίζει Αριστερός, δεν ξέρει καν ο ίδιος τί είναι”.

Για να συνεχίσει αναφερθείς στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: “Το να βρισκόμαστε σήμερα έναν μήνα πριν την εκλογή του νέου επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην οποία συμμετέχουν όλα αυτά τα κόμματα και οι φορείς και οι συλλογικότητες και μεμονωμένες προσωπικότητες, όπως ο κ. Ραγκούσης, οι οποίοι πιστεύουν σε αυτό το εγχείρημα, μαρτυρά χωρίς καμία άλλη αμφιβολία την επιτυχία του εγχειρήματος, γιατί πρωτίστως η χώρα έχει ανάγκη την δημιουργία ξανά της Κεντροαριστερής παράταξης”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει