Στην εθνική ομάδα Ζίου Ζίτσου αθλητές του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360ο

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2019 διακρίθηκαν αθλητές του 360 Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου. Oι αθλητές της σχολής, με εξαιρετικές εμφανίσεις, κατάφεραν με εντυπωσιακούς αγώνες να διακριθούν και να ανέβουν στο βάθρο των Πανελληνιονικών αλλά και να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις μεταξύ πολλών άλλων συναθλητών τους. Σε δύο Σαββατοκύριακα 12-13/01 και 19-20/01/2019 διεξήχθη, στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με διοργανωτή την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζιου Ζίτσου και με πάνω από 1600 συμμέτοχες αθλητών.

Στο σύνολο των αθλητών του 360ο Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου που αγωνίστηκαν, κατακτήθηκαν συνολικά 9 μετάλλια σε δυο διαφορετικά αγωνιστικά συστήματα ( fighting – ne waza)

Συγκεκριμένα :
•1η θέση Ne Waza – Μάχη Εδάφους
Καρανικόλα Ιωάννα
Μπέκου Επιστήμη
Κονταράτος Αθανάσιος
Κίτσιου Μαργαρίτα
•1η θέση Μάχη Εδάφους ( Πρωτάθλημα Ενόπλων )
Γερανδρέου Μιχάλης

•2η θέση Μάχη Εδάφους
Μιχαήλ Δημήτριος
Μαυρομάτη Ακριβή
•3η θέση Fighting
Κίτσιου Μαργαρίτα
Μπέκου Επιστήμη

Σε πολύ καλά πλασαρίσματα θέσεων με νίκες αλλά και ήττες στις κατηγορίες τους συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου.:
Μαυρομάτη Αγορίτσα, Παίτερη Μαρία, Νταούτη Ζωή , Βασάλος Οδυσσέας , Σεμερτζίδης Μιχάλης , Ψυχογιός Απόστολος , Καραπέτσας Λάμπρος , Τσολάκου Βασιλική

Σημειώνεται ότι οι 3 πρώτες θέσεις δίνουν θέση στην Εθνική Ομάδα Ζιου Ζίτσου για τα διεθνή πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν σε ένα άθλημα όπου υπάρχει μοριοδότηση για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Η πρόεδρος ,το διοικητικό συμβούλιο και ο προπονητής του 360ο Γιοβάνης Συμεών, συγχαίρουν τους αθλητές για τις εκπληκτικές τους επιδόσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει