Συλλογή στοιχείων θιγoμένων εμπόρων υπόθεσης υπεξαίρεσης ασφαλιστικών εισφορών πρώην Ταμείου Εμπόρων Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

O Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ανασύρει ξανά ένα τεράστιο θέμα, ένα μείζον πρόβλημα των εμπόρων  που ενέκυψε με τις ατασθαλίες πρώην υπαλλήλου του τοπικού παραρτήματος Ταμείου Ασφαλίσεως Εμπόρων. 

Παρά τις δεδικασμένες αποφάσεις ασφάλισης σχεδόν 350 συναδέλφων , την τιμωρία του υπαλλήλου του ΤΑΕ, υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι έμποροι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κατάθεση της σύνταξης τους και τις μεγάλες οφειλές που προέκυψαν από την υπεξαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών από τον υπάλληλο του ΤΑΕ. Σύμφωνα με τα έγγραφα υπάρχουν  60 υποθέσεις που βρίσκονται σε αρχείο.

Παρακαλούνται όλοι οι θιγόμενοι έμποροι, που εις βάρος τους χρεώνονται την καταδικαστέα πράξη από τον συγκεκριμένο υπάλληλο και βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην υπόθεση αυτή να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΒ, τον κ. Πανταζή Γεώργιο ( email: [email protected] ή στο τηλ: 6944450989) προκειμένου να συγκεντρωθούν όλες οι υποθέσεις των συναδέλφων εμπόρων, που δεν μπορούν λόγω οφειλών να βρουν λύση.

Επείγει να γίνει η προσκόμιση στοιχείων, από όλους όσους θίγονται, έτσι ώστε να αναδειχθεί ξανά το  πρόβλημα, να δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα και να γίνουν άμεσες ενέργειες για τον «απεγκλωβισμό» των θιγομένων εμπόρων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα σταθεί στο πλευρό αυτών των εμπόρων και θα στηρίξει κάθε νόμιμη διαδικασία διεκδίκησης των συμφερόντων των ασφαλισμένων, γιατί είναι άδικο συνάδελφοι με μακρόχρονη εμπορική δραστηριότητα να έχουν υποστεί αυτήν την αφαίρεση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την αφαίρεση του δικαιώματος συνταξιοδότησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει