ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Λιμάνι του Βόλου από ατύχημα στο Skiathos Express: Τρεις τραυματίες, δύο ναυτικοί και ένα οδηγός φορτηγού

Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Κλήθηκε η Επιθεώρηση Πλοίων

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, στις 7.30 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής στο λιμάνι του Βόλου, όταν μετά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Skiathos Express και την αποβίβαση των επιβατών και των οχημάτων, ξεκίνησε επιχείρηση εκφόρτωσης από φορτηγό στο σκάφος βαρελιών με λιπαντέλαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, κατά την διάρκεια της εκφόρτωσης έσπασε ένα από τα συρματόσχοινα του κεντρικού καταπέλτη του πλοίου, με αποτέλεσμα κάποια από τα βαρέλια που βρίσκονταν σε παλέτες να μετατοπιστούν και να τραυματιστούν ένας μηχανοδηγός στο πόδι, ένας μηχανικός στο πόδι και στο στήθος και ο οδηγός του φορτηγού, με σκίσιμο στο φρύδι.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο κατέφθασε δύναμη του ΕΚΑΒ, η οποία μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου τους τρεις τραυματίες, ενώ στο σημείο μετέβησαν αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, υπό τον Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου, Πλοίαρχο Εμμανουήλ Κανάλη.

Κλήθηκε η Επιθεώρηση Πλοίων, ενώ η Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα θα διενεργηθεί από το Κ.Λ.Β.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει