Συνάντηση εργασίας μεταξύ Συλλόγου Ενοικιαζομένων δωματίων και Επιμελητηρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν.Μαγνησίας με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, στην έδρα του Επιμελητηρίου.

Παρόντες εκ μέρους του Συλλόγου ήταν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σπύρου, η Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη και η Αντιπρόεδρος Ευαγγελία Αρβανίτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο των Ενοικιαζομένων Δωματίων στο Νομό Μαγνησίας, ανάγκες και προοπτικές για το ευρύτερο καλό του τόπου, ενώ επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία καλή θέληση και πρόθεση συνεργασίας των δύο φορέων. Ειδική αναφορά έγινε στον υπό σύσταση Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Τουρισμού Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στο οποίο θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Ν.Μαγνησίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Αριστοτέλης Μπασδάνης ανέπτυξε, επίσης, τις καινοτόμες δράσεις, προς στήριξη του τουριστικού κλάδου, οι οποίες είναι στον άμεσο προγραμματισμό από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Οι δύο φορείς δεσμεύτηκαν για την συνέχεια της επικοινωνίας και συνεργασία τους, και το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός του Συλλόγου στις δράσεις του και σε κάθε επίπεδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει