Θετική η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην πρόταση Κων. Μαραβέγια για Αστυνομικό Σταθμό στο αεροδρόμιο Σκιάθου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τη θετική στάση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. να εξετάσει την προοπτική σύστασης Αστυνομικού Σταθμού στο αεροδρόμιο Σκιάθου διαπίστωσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Κων. Μαραβέγιας στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτ. Οικονόμου και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο κ. Μαν. Καραμαλάκη.

Σε συνέχεια της συνάντησης στο πολιτικό γραφείο του στο Βόλο με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας για τη δημιουργία Αστυνομικού Σταθμού στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου, ο κ. Μαραβέγιας στη συζήτηση με τους Οικονόμου και Καραμαλάκη, τόνισε πως το συγκεκριμένο αίτημα δεν αφορά μόνο το επίπεδο των υπηρεσιών αστυνόμευσης, ούτε την αναγκαία ενίσχυση του προσωπικού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαραβέγιας επισήμανε ότι: «η δημιουργία της αστυνομικής υπηρεσίας στο Αεροδρόμιο Σκιάθου, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις από το εξωτερικό, αναβαθμίζει την αστυνομική παρουσία και τις συνθήκες υλοποίησης του αστυνομικού έργου. Παράλληλα, ενισχύει την εικόνα του αεροδρομίου ως ασφαλούς πύλης εισόδου στη χώρα και την τουριστική ταυτότητα της Σκιάθου στην οποία προσθέτει ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα».
Τόσο ο υφυπουργός όσο και ο αρχηγός δήλωσαν ότι βλέπουν θετικά τη δημιουργία του Αστυνομικού Σταθμού, η αναγκαιότητα του οποίου τεκμηριώνεται επαρκώς στην επιστολή που απέστειλε η Ένωση της Μαγνησίας προς τους ίδιους και που κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές του νομού.

Μάλιστα, ο αρχηγός, έχοντας σαφή εικόνα στελέχωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τόνισε πως θα εξεταστεί κάθε δυνατότητα για την ενίσχυσή της ώστε να καλύπτονται ανάγκες που έχουν προτεραιοποιηθεί υπηρεσιακά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει