ΘΡΗΝΟΣ στο ΒΟΛΟ: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δημήτρη Γαρουφαλιάς, Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων

Αφήνει πίσω μια υπέροχη οικογένεια και το Βόλο στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που με πίστη και θέρμη υπηρέτησε για να καταφέρει

Σε ηλικία μόλις 63ων ετών έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Δημήτρης Γαρουφαλιάς, Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου εδώ και 25 χρόνια, σκορπώντας τη θλίψη στο Βόλο, σε ολόκληρη τη Μαγνησία αλλά και στην Πανελλήνια οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Δημήτρης, όπως έγινε γνωστό, έχασε τις αισθήσεις του στην αυλή του πατρικού του σπιτιού στον Κισσό το απόγευμα της Παρασκευής, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο κατέφθασε στο σημείο να μην προλάβει να κάνει το παραμικρό.

 

Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια, πρωτεργάτης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή και μέλος της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας σε πανελλαδικό επίπεδο, υπηρέτησε με πίστη και θέρμη ένα όραμα που κατάφερε τελικώς να κατακτήσει, βάζοντας το Βόλο στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Δημήτρης αφήνει πίσω μια υπέροχη οικογένεια, που δημιούργησε με την αγαπημένη του σύζυγο, αφού απέκτησαν τέσσερις κόρες και εφτά εγγόνια.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει