Το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου

Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Φίλες και φίλοι,
Χριστός γεννάται σήμερον. Όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε το ελπιδοφόρο και αναγεννητικό, για την ίδια την ύπαρξη μας, μήνυμα, αλλά ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς από φέτος να πάρει για όλους μας ένα ουσιαστικό περιεχόμενο και η Γέννηση του Κυρίου να λειτουργήσει λυτρωτικά φέρνοντας επιτέλους την ελπίδα και την προοπτική στην Πατρίδα μας.

Ήδη συμπληρώνουμε μια δεκαετία, σχεδόν, βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αρχές, αξίες, ιδανικά και θεσμοί δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται σκληρά και πλέον ήρθε η ώρα το Άστρο της Γέννησης να οδηγήσει κι εμάς στο δρόμο της εξόδου από την κρίση και της επαναφοράς στη ζωή μας του πραγματικού μηνύματος των Χριστουγέννων.

Φίλες και φίλοι,
Εύχομαι οι Άγιες τούτες ημέρες, να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας εποχής, που παρά τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, που βλέπουμε να έρχονται, θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια κοινωνία όπου η αγάπη, η αλληλεγγύη και η πίστη στο καλό θα κυριαρχούν και θα φωτίζουν τις καρδιές μας.

Εμείς εδώ στο Βόλο συνεχίζουμε, μέσω του Δήμου μας, να στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα αυτούς που ανήμποροι στηρίζονται σε μας, όχι μόνο γι’ αυτές τις μέρες. Με όλες τις κοινωνικές μας δομές και με όλη την αγάπη για κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη.

Εύχομαι σε όλους και στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά, Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει