Το Επιμελητήριο Μαγνησίας με σημαντική παρουσία στην 82η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο, θα λάβουν μέρος οκτώ τοπικές επιχειρήσεις, ενώ εξέχουσα θέση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα έχει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Με σημαντική παρουσία θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάζεται αύριο, Σάββατο, στις 8.00 το βράδυ, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής:

“Ο εκθεσιακός χώρος του Επιμελητηρίου είναι συνολικά 75 τετραγωνικά μέτρα και σε αυτόν θα εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους εννέα επιχειρήσεις από τη Μαγνησία.

Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο  Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Χαλύφας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Ζαχείλας και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Βούκουτος.

Η συνεισφορά της ΔΕΘ-HELEXPO δεν αποτυπώνεται μόνο στις εκθεσιακές επιδόσεις της, αλλά έχει μεγάλη σχέση και με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Το κινεζικό ενδιαφέρον για την 82η ΔΕΘ, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας ως τιμώμενης χώρας, είναι έμπρακτο και θα συνεχίσει να κλιμακώνεται, ώστε να εκφραστεί στην επικείμενη διοργάνωση μέσω της πολυπληθούς κινεζικής, επιχειρηματικής παρουσίας. Η ΔΕΘ-Helexpo συνεχίζει την προετοιμασία της κινεζικής συμμετοχής, διευρύνοντας τις επαφές και τις συνεργασίες της.

Η ελληνική οικονομία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών έχει μόνιμο συμπαραστάτη και αρωγό τη ΔΕΘ-HELEXPO όχι μόνο στο επίπεδο των εκθέσεων, αλλά και του πλήθους των επενδυτικών και εμπορικών συναλλαγών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο προσκήνιο, στο παρασκήνιο ή στο περιθώριο των εκθεσιακών διοργανώσεων.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει o Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, στις 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου θα πραγματοποιήσει και την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει