Το μήνυμα του Αστυνομικού Διευθυντή Καραΐσκου για τις ημέρες του Πάσχα και για την καύση ναρκωτικών

“Οι γυναίκες και οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, υλοποιώντας το σχεδιασμό του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με τις ειδικότερες εντολές – οδηγίες και την εποπτεία του κ. Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, εφαρμόζει κατά την περίοδο των Εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, Ειδικό Σχέδιο Τροχονομικής Αστυνόμευσης, που περιλαμβάνει τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων τροχαίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύουμε καθημερινά την εμφανή αστυνομική παρουσία, τόσο στο κέντρο της πόλης του Βόλου όσο και σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής ευθύνης μας.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση ομαλών συνθηκών κυκλοφορίας, η διευκόλυνση των οδηγών, η άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και βέβαια, πρωτίστως, η αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Παράλληλα, από τις Υπηρεσίες μας, πέραν από τις δράσεις της εμφανούς αστυνόμευσης, εκδηλώνονται ειδικές αστυνομικές δράσεις και διενεργούνται συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι, τόσο στον τομέα της γενικής αστυνόμευσης όσο και στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, καταστράφηκαν σήμερα, εκατό δεκαέξι (116) κιλά και τριακόσια έξι (306) γρ. διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, δεκαεννέα (19) δενδρύλλια κάνναβης και χίλια διακόσια εξήντα τέσσερα (1.264) δισκία, που είχαν κατασχεθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι γυναίκες και οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Και αυτές τις ημέρες θα βρίσκονται δίπλα στους Πολίτες, όπου ανακύπτουν προβλήματα, για την άμεση αντιμετώπισή τους. Ώστε και την περίοδο των Εορτών, ο Βόλος και η Μαγνησία να είναι ασφαλείς, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει