Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Αλμυρού Εσερίδη για την απώλεια του Δημήτριου Νικοβιώτη

Διαβάστε την ανακοίνωση του δημάρχου Αλμυρού, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ως Δήμαρχος Αλμυρού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Διοικητή κ. Γεώργιο Ματζουράνη και τους χειριστές των αεροσκαφών της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και Λάρισας, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, κ. Ιωάννη Τόλια, τον Διοικητή, κ. Χαράλαμπο Πόζογλου και το Προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού, τον Διοικητή, κ. Αλέξανδρο Σκορδά και το Προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, καθώς και όλους τους εθελοντές πολίτες που με υπεράνθρωπες προσπάθειες συμμετείχαν στις έρευνες του εκλιπόντος, Δημητρίου Νικοβιώτη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλμυρού, οι εργαζόμενοι του Δήμου και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο συνεργάτη, Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Νικοβιώτη για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Εύχομαι ο ίδιος και η οικογένεια του, να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να απαλύνουν τον πόνο τους και να αντιμετωπίσουν την τόσο ξαφνική και απρόσμενη απώλεια που βιώνουν.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει