ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μπέος δίνει ξανά ζωή στο πάρκο της Νέας Ιωνίας

Ο Δήμαρχος Βόλου επιθεώρησε τις εργασίες μιας από τις μεγαλύτερες Παιδικές Χαρές που κατασκευάζονται στο πάρκο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τις εργασίες κατασκευής μιας από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες και λειτουργικές, και βεβαίως σύμφωνη με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, παιδικής χαράς, αυτής στον χώρο του Πολιτιστικού Άλσους «Δημάρχου Ανδρέα Βαλαχή» στη Νέα Ιωνία, επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

 

Η παιδική χαρά κατασκευάζεται σε έκταση 810, περίπου, τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο νότιο τμήμα του «Πολιτιστικού άλσους», όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση των κατοίκων. Συγκεκριμένα, κοντά στα γήπεδα μπάσκετ και το δημοτικό αναψυκτήριο. Στο χώρο αυτό υπήρξαν στο παρελθόν, διάσπαρτα όργανα παιδικής χαράς τα οποία σήμερα είναι κατεστραμμένα.

Η νέα παιδική χαρά κατασκευάζεται κοντά στο αναψυκτήριο ώστε να εξασφαλισθεί όσο το δυνατόν η προστασία της από βανδαλισμούς.

Ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της προχωρεί στην κατασκευή και στην απόδοση, που χρονικά τοποθετείται μέχρι τέλος του μήνα, μιας ακόμη παιδικής χαράς, υπερσύγχρονης και ασφαλούς, και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει μέσα στους επόμενους μήνες κάθε γειτονιά θα έχει μια ανάλογη παιδική χαρά, που βεβαίως θα αντιστοιχεί στις πληθυσμιακές της ανάγκες, αλλά και στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει