ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μπέος το τερμάτισε – Πάνω από 35.000 Βολιώτες παρά το κρύο στη φωταγώγηση της πόλης

Μπέος, Φουρέιρα και Αργυρός “βούλιαξαν” την παραλία και το κέντρο του Βόλου – Φαντασμαγορική η εκδήλωση της Τελετής Φωταγώγησης – Απίθανος ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος – Πόλος έλξης η Χριστουγεννιάτικη πόλη της χώρας

Το αμίμητο και συνάμα ακατόρθωτο σε περιόδους κρίσης, έκανε κατορθωτό την Παρασκευή η δημοτική αρχή Βόλου, υπό τον Αχιλλέα Μπέο, καταφέρνοντας να κατεβάσει στην παραλία και στο κέντρο της πόλης, πάνω από 35.000 ανθρώπους και μάλιστα παρά το κρύο που επικρατούσε.

Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός, στο πλευρό 70 δεξιοτεχνών μουσικών της πόλης, 100 χορωδών του Δημοτικού Ωδείου, 40 χορευτών, καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου, χορογράφων, της Σοπράνο Σ. Τσιμπανάκου, υπό τους Διευθυντή Ανδρέα Μιμαίο και μαέστρο Ι. Μπαλτσαβιά του Δημοτικού Ωδείου, κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Και κάπου εκεί, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο δόθηκε το σύνθημα και ολόκληρη η πόλη έλαμψε. Η ανεπανάληπτη φωταγώγηση εμπλουτίστηκε με εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό του Βόλου και ακολούθησε ο «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των αγαπημένων καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς την «Εποχή των Παγετώνων», το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Αη Βασίλη, μέσα σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Κάτω από τη σκιά του μυθικού πλοίου της Αργούς, η πόλη του Βόλου και οι δημότες της έστειλαν σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας και απέδειξαν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Τελετή Φωταγώγησης της πόλης:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει