ΒΟΛΟΣ – Δήμαρχος Μπέος στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα: «Σύντομα όλα θα αποτελούν μια κακή ανάμνηση»

Διαβάστε το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Φίλες και φίλοι,
Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας γνωρίσαμε πρωτόγνωρες για όλους καταστάσεις, δυσάρεστες και επώδυνες, που δυστυχώς δεν φαίνονται ακόμη να υποχωρούν. Όμως στο ξημέρωμα του Νέου Ετους έχουμε λόγους σοβαρούς να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε ότι σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν μια κακή ανάμνηση.

Κέρδος, μεγάλο, για όλη την κοινωνία, η ενότητα, η συνοχή και η αλληλεγγύη που επιδείξαμε ο ένας για τον άλλο και που μας βοήθησε να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, που πολλές φορές υπερβήκαμε, να διευρύνουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας και να αγκαλιάσουμε κάθε οικογένεια, κάθε συμπολίτη που χρειάστηκε τη στήριξη και την αρωγή σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Και έτσι θα συνεχίσουμε, με την ίδια βούληση, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Κανένας και καμία μόνοι τους, ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία.

Φίλες και φίλοι,
Το εμβόλιο είναι ο σπουδαίος λόγος που μας επιτρέπει να ελπίζουμε και να οραματιζόμαστε ότι πλησιάζει η ώρα όπου θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Ας οπλιστούμε λοιπόν με λίγη ακόμη υπομονή, ας προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, για να έρθει η στιγμή που όλοι μαζί θα συνεχίσουμε με τους γνωστούς ρυθμούς μας να δημιουργούμε το μέλλον, να αλλάζουμε την πόλη μας, να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα της ζωής μας.

Έτσι με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Χρόνου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους σας υγεία, προκοπή, δημιουργικότητα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, κοινωνική ευημερία και τύχη.

Με πίστη και αφοσίωση στις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε και το 2021, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Για την πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.

Καλή χρονιά σε όλους

Μπορεί επίσης να σας αρέσει