Βόλος: Έκλεψε μοτοποδήλατο, ξάφρισε καφέ και…συνελήφθη!

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, απόπειρα κλοπής και κλοπή από κατάστημα.

Ειδικότερα, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 22-04-2021 έως το πρωί προχθές αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο από σημείο της πόλης του Βόλου.

Ακολούθως, μεταμεσονύχτιες ώρες χθες, επιβιβαζόμενος στο δίκυκλο μοτοποδήλατο μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) της πόλης και με σφυρί έθραυσε τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.

Ακολούθως, μετέβη σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) της πόλης και αφού, ομοίως, έθραυσε τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου αυτού, εισήλθε εντός και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -37- ευρώ και τρόφιμα.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα τρόφιμα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και ένα σακίδιο εντός του οποίου υπήρχαν σφυρί, κατσαβίδι και υφασμάτινο γάντι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει