ΒΟΛΟΣ: Έκλεβαν μηχανάκια και τα έκαναν ανταλλακτικά – Δικογραφία για 4 άτομα

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών δικύκλων που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δέκα περιπτώσεις κλοπών δικύκλων που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας οι τέσσερις δράστες κατά το χρονικό διάστημα από (13-01-2020) έως (06-07-2020) στο Βόλο, αφαίρεσαν συνολικά 9 δίκυκλα και στη συνέχεια προέβησαν στη διάλυσή τους, καθώς και στην απόξεση αριθμών πλαισίου και κινητήρα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα ανταλλακτικά τους μέρη.

Στην κατοχή δύο εκ των τεσσάρων δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ανταλλακτικών μερών δικύκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών (εξατμίσεις, ψαλίδια, ζάντες, σκελετοί, κινητήρες, σέλες, πιρούνια, κλειδιά κ.α.), τα οποία όπως εξακριβώθηκε αποτελούν τμήματα των αφαιρεθέντων δικύκλων, άδεια ικανότητας οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας μοτοσικλέτας, καθώς και ασφαλιστήρια συμβόλαια δικύκλων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ένας από τους προαναφερόμενους δράστες μαζί με άλλα δύο άτομα, την (02-03/07/2020) στο Βόλο αφαίρεσαν δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Σημειώνεται ότι τρεις από τους δράστες είχαν συλληφθεί την (06-07-2020) στο Βόλο για κλοπή δύο εκ των ανωτέρω δικύκλων.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει