ΒΟΛΟΣ: Μπέος και αρτοποιοί της Μαγνησίας κερνάνε 10 χιλιάδες κομμάτια βασιλόπιτα στο Χωριό του Άη Βασίλη

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. το «Χωριό του Αη Βασίλη» στο Βόλο, μετα την αναγκαστική αναβολή της κοπής εξαιτίας της χιονόπτωσης, θα κόψει και θα μοιράσει 10 χιλιάδες κομμάτια βασιλόπιτας, στα οποία θα βρίσκονται 20 μεγάλα δώρα φλουριά από διάφορες επιχειρήσεις της Μαγνησίας, γιορτάζοντας και ευχαριστώντας τους επισκέπτες του για την έλευση του νέου έτους στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Την γιγάντια βασιλόπιτα μετά από την πρωτοβουλία της διεύθυνσης του Χωριού του Αϊ Βασίλη επιμελήθηκε το Σωματείο Αρτοποιών Βόλου και Περιχώρων «Η Δήμητρα», που με μεγάλη χαρά ήθελε να συμμετάσχει σε αυτήν την εκδήλωση του θεματικού πάρκου και της πόλης του Βόλου.

Ο αχνοστολισμός της Βασιλόπιτας την Κυριακή θα ξεκινήσει από τις 4.30 μ.μ από τα μέλη του σωματείου, παιδιά και εθελοντές και το κέρασμα θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.

Την ίδια ημέρα θα  γίνει  και η  μεγάλη  κλήρωση του Χωριού του Αη Βασίλη, όπου ένας τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσουν ένα πενθήμερο ταξίδι στη Βουδαπέστη”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει