ΒΟΛΟΣ: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του Φίλιππου Κόντα! Ο συμβολαιογράφος έπεσε κρατώντας την εικόνα της Παναγίας

Σοκ προκαλεί στον Βόλο η αυτοκτονία του Φίλιππου Κόντα, ο οποίος είναι παντρεμένος με δικηγόρο και έχει ένα ανήλικο παιδί. Ο άτυχος άνδρας, στις 20.55 το βράδυ ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε, επί της οδού Τσοποτού και έπεσε στο κενό από την πλευρά του ακαλύπτου. Αμέσως γείτονες και συγκάτοικοι στο συγκρότημα αντιλήφθηκαν τον θόρυβο και έτρεξαν να δουν τι συνέβη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 46χρονος βρέθηκε μαζί με την εικόνα της Παναγίας δίπλα του, την οποία κρατούσε κατά τη διάρκεια του απονενοημένου διαβήματός του.

Ο 46χρονος δεν άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους θανάτου του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Εχει αποδώσει τον θάνατό του σε αυτοκτονία. Στο πλαίσιο της προανάκρισης παρήγγειλε τη διενέργεια – νεκροτομής.

Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ευτυχισμένο οικογενειάρχη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με γνωστή δικηγόρο του Βόλου και είχαν ένα παιδί. Άνθρωπος δραστήριος με αγάπη για τα αθλήματα και τα ταξίδια.

Τελείωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επέστρεψε στον Βόλο, όπου άνοιξε το δικό του συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της πόλης.

Ήταν πιστοποιημένος ως Υπηρεσία μιας Στάσης για την Ίδρυση Κεφαλαιουχικών Εταιριών (ΑΕ και ΕΠΕ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει