Ζαχαριάδης στο Radio Marconi 96,1: Στοίχημα η αντιστοίχιση πολιτικού και κομματικού ΣΥΡΙΖΑ με τον εκλογικό και κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ το ΗΧΗΤΙΚΟ

“Η υπόθεση της ανασυγκρότησης μιας κατεστραμμένης, μιας σακατεμένης, μιας βανδαλισμένης χώρας όπως η Ελλάδα, δεν είναι υπόθεση ούτε του να πατήσεις ένα κουμπί, ούτε να τα κάνεις μέσα σε ένα μήνα, ούτε μέσα σε ένα τρίμηνο, θέλει χρόνο και χρόνια και καθημερινή προσπάθεια… “Ήδη είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ανεργία έπεσε από το 27% στο 21%”, τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

Μεταξύ άλλων, σε ερώτηση του δημοσιογράφου περί της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης είπε χαρακτηριστικά: “Έχετε δίκιο, δεν έχει επέλθει ακόμα και κατά τη γνώμη μου, η αντιστοίχιση του πολιτικού και του κομματικού με τον εκλογικό και κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι ένα στοίχημα το οποίο έχουμε μπροστά μας. Νομίζω ότι υπόθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών θα φέρει τα πράγματα σε μία διαδικασία επιτάχυνσης, ώστε να προσπαθήσει να γίνει αυτή η διαδικασία…”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει