Πρόεδρος ΟΛΒ: Μεθοδεύουμε σύνδεση του Βόλου με Αιγαίο, Κύπρο, Ισραήλ και Ρωσία

Συνέντευξη πλούσια σε ειδήσεις, με αφορμή τα εγκαίνια του ISPS στο λιμάνι του Βόλου τη Δευτέρα, από τον Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” και στην εκπομπή “Όλα στη φόρα” του Γιώργου Κουμιώτη

Μία συνέντευξη πλούσια σε ειδήσεις παραχώρησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουμιώτη το πρωινό της Πέμπτης, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τις ενέργειες του Οργανισμού για συνδέσεις του λιμανιού του Βόλου με κάποια από τα εμπορικότερα λιμάνια της Μεσογείου και όχι μόνο.

Από τα νησιά του Αιγαίου, όπως η Μυτιλήνη, η Χίος, η Σάμος, η Ικαρία και η Πάτμος, έως το λιμάνι της Λεμεσού, τα λιμάνια του Ισραήλ αλλά και της Ρωσίας, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β. αποκάλυψε πως βρίσκονται στο “στόχαστρο” του Οργανισμού, με τον ίδιο να πραγματοποιεί ήδη σχετικές επαφές, για την έλευση μικρότερων κρουαζιερόπλοιων, αλλά με πλουσιότερους επιβάτες. Τόνισε ότι μεθοδεύεται η σύνδεση του Βόλου με τα προαναφερθέντα νησιά, ότι υπάρχουν συζητήσεις για το λιμάνι της Λεμεσού αλλά και για συνδέσεις με λιμάνια του Ισραήλ. Επίσης ότι προγραμματίζεται συνάντηση με Ρώσους παράγοντες στον απόηχο σχετικής συζήτησης που έγινε προ ημερών στην ρωσική πρεσβεία.

Ο κ. Σταυριδόπουλος μάλιστα αναφέρθηκε και στα εγκαίνια του νέου συστήματος ασφάλειας ISPS στο λιμάνι του Βόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αναφέρθηκε και στην τρίτη προβλήτα των 440 μέτρων, όπου ελλημενίζονται τα κρουαζιερόπλοια, λέγοντας ότι υπάρχει σχετική μελέτη ανάπλασης της συγκεκριμένης προβλήτας στο πνεύμα της κρουαζιέρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει