Άνοιξε η μεγάλη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας»

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, 20:00

Άνοιξε η μεγάλη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας»

Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, με τις εκλογές να απέχουν ελάχιστα και την οικονομική αβεβαιότητα των πολιτών να αυξάνεται. 

H ακρίβεια στα τρόφιμα, στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα καύσιμα, η ενεργειακή κρίση, ο πληθωρισμός που παραμένει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, οι γεωπολιτικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία και φυσικά η συνεχιζόμενη ένταση στα ελληνοτουρκικά θέτουν τους πολίτες ενώπιον πολύπλοκων διλημμάτων. 

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και θέματα όπως η πανδημία του Covid-19, η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες, αλλά και πολιτικά ζητήματα όπως ο αποκλεισμός του «κόμματος Κασιδιάρη» από τις επερχόμενες εκλογές. 

Σε αυτήν λοιπόν την συγκυρία η «Ζούγκλα» προβαίνει σε μία ακόμη μεγάλη δημοσκοπική έρευνα προκειμένου να καταγραφούν οι τάσεις που επικρατούν στην κοινωνία. 

Οι πολίτες καλούνται να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν τελευταία την κοινή γνώμη αλλά και να εκφράσουν την πολιτική τους προτίμηση ως προς το πολιτικό κόμμα που θα επέλεγαν να ψηφίσουν αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή. 

Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης θα αναλυθούν από την επιστημονική ομάδα της «Ζούγκλας» και θα δημοσιοποιηθούν μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα. Καλή ψήφο, λοιπόν.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, 20:01

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει