Ανακοίνωση του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ακόμα ένα θύμα της ασυδοσίας της εργοδοσίας και της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ των Μνημόνιων και της κωλοτούμπας, οι συνάδελφοι μας της Ηλεκτρονικής που μένουν άνεργοι εν μία νυκτί!

Καταγγέλλουμε την διοίκηση της εταιρείας που αυθαίρετα και χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους, πέταξε στην κυριολεξία στον κυκεώνα της ανεργίας δέκα οικογένειες στον Βόλο και πεντακόσιες πανελλαδικά!

Καταγγέλλουμε σαν συνυπεύθυνους σε αυτό την συγκυβέρνηση του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού τον εργασιακό μεσαίωνα αυτοί συντηρούν και μεγαλώνουν στην πατρίδα μας.

Μόνο οργή μπορεί να μας προκαλέσει και η κοροϊδία της Ανακοίνωσης του τμήματος εργατικής πολιτικής του αριστερού γιαλατζι ΣΥΡΙΖΑ όπου καλεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και το υπουργείο εργασίας να πάρει μέτρα ώστε η διοίκηση της Ηλεκτρονικής να μην κλείσει την εταιρεία! Εδώ ο εμπαιγμός στον πόνο των εργαζομένων και όλου του λαού μας είναι απίστευτος αφού ο ΣΥΡΙΖΑ των Μνημόνιων και αντεργατικών νόμων καταγγέλλει και καλεί την κυβέρνηση του και τους υπουργούς του να πάρει μέτρα για την προστασία των εργαζομένων που αυτή η ίδια διατηρεί τα μνημόνια και τους νόμους που η ασύδοτη εργοδοσία χρησιμοποιεί εναντίον των συναδέλφων!

Αν έχουν λίγη τσίπα που λέει και ο λαός μας τους καλούμε να παραιτηθούν με πρώτους τους τοπικούς βουλευτές τους με τις μνημειώδεις μελλισσανίδειες κωλοτούμπες τους!

Εμείς σαν Σύνδεσμος Εμπορουπαλληλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας μαζί με την Ομοσπονδία μας θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστούμε τους συναδέλφους μας στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, όσο για τους σεξπηρικούς ηθοποιούς του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι για εμάς persona non gratta εδώ και εννιά μήνες που τους απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο της μνημονιακής κωλοτούμπας από την Μέρκελ- Δ.Ν.Τ. και τους καλούμε να πάνε σπίτια τους, αρκετό κακό έχουν κάνει στον λαό και στην πατρίδα μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει