Διασυλλογικοί αγώνες ΚΥΟΚUSHIN και καράτε στη Ζαγορά

Διασυλλογικούς φιλικούς Αγώνες Κnock- down , διοργανώνει η Ακαδημία kyokushinkai Καράτε – Βόλου , στην Ζαγορά (Κλειστό Γυμναστήριο Δημοτικού Σχολείου), την 23η Οκτωβρίου , Κυριακή με την συμμέτοχη των Συλλόγων της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού Kyokushinkai ,του Αρχηγού -Εκπροσώπου Γιώργου Κοσμίδη .

Την Οργάνωση και επιμέλεια των Αγώνων , ανέλαβαν οι Εκπαιδευτές Κατσανδρής Γιώργος , Στέκα Μαίρη, Χονδρός Χάρης, Τζιωρτζιώτης Δημήτριος η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου και ο εφορος τής Ένωσης Καραπλιάγγος Αθανάσιος . Οι Αγώνες θα διεξαχθούν υπό την Αιγίδα τού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και θα στηριχθούν από το Κληροδότημα Κασσαβέτειο και τόν Συνεταιρισμό Ζαγοριν . Η Δημοτική Αρχή , στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες τού τμήματος Καράτε , πού έχουν σαν σκοπό την Προαγωγή και ανάπτυξη τού Αθλήματος στην Περιοχή συμβάλλοντας σημαντικά και στην προβολή του Αθλητικού Τουρισμού, με ανάλογες εκδηλώσεις και διοργανώσεις. Στούς Αγώνες θα συμμετάσχουν οι Τοπικοί Σύλλογοι της Ένωσης kyokushinkai , καθώς και Σύλλογοι της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος.

Αξίζει να αναφέρουμε ,οτι σε όλους τους τοπικούς Συλλόγους τής Ένωσης , με πρώτη την Ακαδημία Βόλου (Αρχηγείο τού Ελληνικού kyokushinkai), οι μηνιαίες Συνδρομές των Μελών έχουν μειωθεί σημαντικά , λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης πού περνάει η χώρα , με σκοπό να διευκολυνθούν όλοι οι Αθλητές και να συνεχίσουν να ασχολούνται με το Άθλημα. Επίσης προς διευκόλυνση όλων των ενδιαφερομένων , δημιουργούνται νέα τμήματα kyokushinkai , με πρώτο , της Ζαγοράς ,στην συνέχεια του Αρμενίου και εντός του Νοεμβρίου Στην Ν. Ιωνία , με τον πρωταθλητή του kyokyshinkai , Εντζο Σιμπελι , ο οποίος καθημερινά προπονείται στην ακαδημία Βόλου με τον Δάσκαλο Γιώργο Κοσμιδη, για να προετοιμασθεί και να συμμετάσχει στις εξετάσεις Προαγωγής Βαθμών DAN τής Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε . Μαζί με τον Πρωταθλητή τού Knock- Down, προπονούνται και οι Εκπαιδευτές Ποζαπαλίδης Ηρακλής και Αλεξιάδης Γεώργιος για να αναλάβουν νέα τμήματα , στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Επόμενη Μεγάλη διοργάνωση θα είναι το Κύπελλο kyokushinkai 13η Νοεμβρίου στον Βόλο όπου θα συμμετέχουν και οι 12 σύλλογοι της Ένωσης Εκπαιδευτών .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει