Εγκρίθηκαν οι πρώτες εργολαβίες αγροτικής οδοποιίας

Αναφορικά με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου σχετικά με την εκτέλεση των εργολαβιών αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων στις Δημοτικές Ενότητες του ενιαίου Δήμου Βόλου, με αφορμή και σχετική επερώτηση της ήσσονος μειοψηφίας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φώτης Λαμπρινίδης διευκρινίζει τα εξής:

Οι αποφάσεις για τα έργα συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς και Νέας Αγχιάλου ελήφθησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 30.5.2011, ενώ τα αντίστοιχα έργα για τις Δημοτικές Ενότητες Αισωνίας, Πορταριάς, Μακρινίτσας και Αρτέμιδας εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση της 17ης.6.2011. Ακολούθησε η έγκριση κατάρτισης των όρων διακήρυξης από την Οικονομική Επιτροπή και στη συνέχεια ο διαγωνισμός.

Συγκεκριμένα, για τις εργολαβίες στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς, Αισωνίας και Πορταριάς ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 29.7.2011, ενώ για όλες τις υπόλοιπες στις 8.8.2011. Αντίστοιχα, τα πρακτικά των διαγωνισμών εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή στις 10.8.2011 και στις 30.8.2011.

Αμέσως μετά, οι σχετικές αποφάσεις εστάλησαν για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, η οποία απάντησε θετικά για τα έργα στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς, Αισωνίας και Πορταριάς μόλις χθες (19.9.2011) και αναμένεται η απόφαση για τις υπόλοιπες, ώστε να ακολουθήσει η υπογραφή των συμβάσεων και να προχωρήσει αμέσως μετά η εκτέλεση των έργων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει