Επίθεση ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας στον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου

Από τη ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σχετικά με τη δικαίωση των stagiers που απασχολούνταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», ανακοινώνονται τα εξής:

Για μια ακόμη φορά ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, κ. Ζαχαρόπουλος δίνει εξετάσεις υποτέλειας και υποταγής στην μνημονιακή κυβερνητική ηγεσία που τον διόρισε, αυτή τη φορά μάλιστα αγνοώντας προκλητικά και καταπατώντας ακόμη και δικαστικές αποφάσεις, που τον υποχρεώνουν να επαναπροσλάβει 13 εργαζόμενους με το καθεστώς stage, αφού κρίθηκε ότι πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, και που μάλιστα προβλέπουν υψηλές χρηματικές ποινές στην περίπτωση της μη συμμόρφωσης.

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολλαπλά έκθετος απέναντι στην κοινωνία της Μαγνησίας αφού μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να ψελλίσει έστω κι ένα όχι στην συνεχή υποβάθμιση της υγείας των πολιτών, με τις συνεχείς περικοπές θέσεων προσωπικού, κλινών και προϋπολογισμού και τη συρρίκνωση συνολικά του ΕΣΥ.

Προφανώς ενδιαφερόμενος μόνο για τη διατήρηση της θέσης του, που προϋποθέτει την εύνοια του γνωστού για τις ακραίες θέσεις του Λοβέρδου, πρωταγωνιστεί στην πρωτοφανή υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, προκαλεί με το ξεζούμισμα των ασθενέστερων οικονομικά στρωμάτων με την επιβολή του περίφημου τέλους και παράλληλα επιχειρεί να επιβάλλει ένα καθεστώς τρομοκρατίας για να κάμψει το φρόνημα των εργαζομένων.

Οι καταγγελίες ότι απειλεί με ένταξη σε καθεστώς εφεδρείας (!) όσους αντιδρούν στις παράτυπες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, είναι προφανές ότι ξεπερνούν πλέον κάθε όριο ανοχής και επιβάλλουν τη συνολική πολιτική και κοινωνική αντίδραση, απέναντι πλέον σε ένα όχι λειτουργό της διοίκησης, και μάλιστα στο χώρο της Υγείας, αλλά απέναντι σε ένα δυνάστη που προκαλεί τις ευαισθησίες των πολιτών.

Καλούμε την Κυβέρνηση και όσους τέλος πάντων έχουν την ευθύνη για τέτοιες επιλογές, όπως η δική του, να νουθετήσουν τον συγκεκριμένο κύριο και να του διευκρινίσουν σε τι είδους… μονάδα είναι διοικητής!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει