Η δυσφήμιση από την κακή κατάσταση των ξενώνων του Πανθεσσαλικού στο Δ.Σ. Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επερώτηση των δημοτικών συμβούλων Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μουλά, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

ΘΕΜΑ: Η δυσφήμιση από την κακή κατάσταση των ξενώνων Πανθεσσαλικού

Πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξαν φοβερά παράπονα κυρίως από την ελληνική εθνική ομάδα νεανίδων πόλο για τους ξενώνες του Δήμου Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Παράπονα είχαν και άλλες εθνικές ομάδες, οι οποίες μάλιστα αποχώρησαν αγανακτισμένες. Aναφέρονται καταγγελίες, όπου περιγράφονται με τα μελανότερα χρώματα η κατάσταση, που επικρατεί στους ξενώνες, η οποία είναι άκρως δυσφημιστική για τον Δήμο Βόλου και για την Ελλάδα σαν διοργανώτρια χώρα. Οι καταγγελίες έφθασαν στο σημείο να ομιλούν για την ύπαρξη ψύλλων στα κρεβάτια! Ταυτόχρονα, οι πολίστριες εκτελούσαν χρέη καθαριστριών. Σε τούτη την δύσκολη οικονομική συγκυρία η δυσφήμιση του Βόλου και της Ελλάδας είναι ότι το χειρότερο για τον αθλητικό και όχι μόνο, τουρισμό.

Αντί, αυτή η παγκοσμίου ενδιαφέροντος αθλητική εκδήλωση, να αποτελέσει χρυσή ευκαιρία διαφήμισης από τα μέλη των εθνικών αποστολών, κατέληξε να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Επερωτάται η Δημοτική Αρχή:

1. Ποιος ευθύνεται για το θλιβερό αυτό γεγονός
2. Τι μέτρα πρόκειται να ληφθούν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στους ξενώνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει