Τελευταία ημέρα σήμερα, Παρασκευή, για τα δωρεάν δρομολόγια στο Καμάρι

Ικανοποίηση για την προσέλευση επισκεπτών στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ικανοποίηση για την προσέλευση επισκεπτών κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου εκφράζεται από τη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, ενώ σήμερα, Παρασκευή, είναι και η τελευταία ημέρα πραγματοποίησης των δωρεάν δρομολογίων για λουόμενους με τα λεωφορεία του Δήμου.

Στη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, οι εκτιμήσεις των αρμόδιων παραγόντων αναφέρουν ότι φέτος προσήλθαν πολλοί επισκέπτες στα παραθαλάσσια μέρη της περιοχής, όπου βέβαια το επίκεντρο ήταν το Καμάρι.

Για δύο και πλέον μήνες φέτος στο Καμάρι που αποτελεί μία από τις πιο όμορφες αιγαιοπελαγίτικες παραλίες, μετέβησαν πολλοί λουόμενοι, εντός και εκτός Δήμου που ήθελαν να απολαύσουν το μπάνιο τους. Επίσης αρκετός κόσμος συνέρρευσε και στις άλλες παραλίες του Βένετου και του Κεραμιδίου.

Στο Καμάρι πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια με λουόμενους. Τα δρομολόγια είναι δωρεάν και διεξάγονται με λεωφορείο του Δήμου. Η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη, μάλιστα τον τρέχοντα μήνα η πληρότητα ήταν πολύ υψηλή.

Η οργάνωση της παραλίας του Καμαρίου με την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων που ήταν δωρεάν για τους λουόμενους, αλλά και οι φιλόξενοι χώροι εστίασης, αποτέλεσαν κίνητρο για τους λουόμενους να επισκεφθούν την περιοχή και να γνωρίσουν νέα μέρη που «βρέχονται» επίσης από το Αιγαίο και συνδυάζουν το πανέμορφο καταπράσινο τοπίο.

Παράλληλα και το βελτιωμένο οδικό δίκτυο στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και του Δήμου Ρήγα Φεραίου λειτούργησε καθοριστικά για την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Μάλιστα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συνδυάζουν το μπάνιο τους με τη γνωριμία των τοπικών παραδόσεων, γαστρονομικών και πολιτιστικών, στα όμορφα χωριά του Κεραμιδίου και του Βένετου συμμετέχοντας και σε διάφορες εκδηλώσεις.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου υπογράμμισε πως «οι εκτιμήσεις και η εικόνα που έχουμε, είναι πως φέτος σε σχέση με πέρυσι αυξήθηκε η τουριστική κίνηση προς τα παραλιακά θέρετρα της περιοχής μας. Οι λουόμενοι προέρχονταν τόσο από το Δήμο Ρήγα Φεραίου όσο και από άλλες περιοχές εντός και εκτός Μαγνησίας που ήθελαν να γνωρίσουν τα μέρη. Εξάλλου και στο Δήμο Ρήγα Φεραίου υπάρχουν πλέον αιγαιοπελαγίτικες παραλίες που είναι πολύ όμορφες και συνδέονται με το ξεχωριστό φυσικό τοπίο του Πηλίου. Παράλληλα με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα δρομολόγια του Δήμου για τη μεταφορά λουομένων από τα δημοτικά διαμερίσματα στο Καμάρι. Οι προσπάθειες για την προσέλκυση επισκεπτών θα συνεχιστούν όλο το χρόνο, καθώς ο τόπος μας διαθέτει πολλά αξιοθέατα. Μάλιστα για το ερχόμενο καλοκαίρι θα συντονίσουμε τις προσπάθειές μας και με τους υπόλοιπους φορείς, με στόχο τη βελτίωση των οδικών προσβάσεων στις υπόλοιπες παραλίες του Βένετου που είναι εξίσου μαγευτικές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει