Η Τσαπανίδου να ζητήσει απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μαφία



Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 18:32

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις φερόμενες επικοινωνίες μεταξύ ανώτατου στελέχους της Αστυνομίας με «νονούς» της νύχτας δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Αναλυτικά το κείμενο:

Μέρος των φερόμενων ως επικοινωνιών, μεταξύ ανώτατου στελέχους της Ελληνικής Αστυνομίας με εμπλεκόμενους σε ύποπτες  δραστηριότητες- που δημοσίευσε η εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”- φέρεται να είναι του 2018.

Όλοι γνωρίζουν ποιο κόμμα βρισκόταν τότε στην κυβέρνηση, οπότε η κυρία Τσαπανίδου μπορεί να ζητήσει τις σχετικές απαντήσεις από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά στα αποσπάσματα για φερόμενες επικοινωνίες σε νεότερο χρόνο επισημαίνεται ότι: πρώτον, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν είχε καμία ενημέρωση -ούτε και για τις φερόμενες ως επικοινωνίες του 2018- και, δεύτερον, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το δημοσίευμα, εστάλη με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, υπό τον νέο της Διοικητή, για ενδελεχή έρευνα, καθώς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 18:32



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει