Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στην Τρίπολη και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή!

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 22:55

Την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη γνώρισε τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία φιγουράρει από την Κυριακή η ΑΕΚ.

Στο 33ο λεπτό ο Κουρμπέλης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Καρμόνα, κι έτσι για το υπόλοιπο του αγώνα το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί με 10 παίκτες. Την πρώτη κίτρινη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού την είχε δει έξι λεπτά νωρίτερα για φάουλ στον Σανταφέ.

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Στο 80ο λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκορ, με τον Μπαρτόλο, μετά τη σέντρα του Σίτο, να κάνει το 1-0 με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής.

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΟΛΟ

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-0

Γκολ: 80′ Μπαρτόλο (Αστέρας)

Κίτρινες: Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Γκαρντάβσκι (Αστέρας), 74′ Μπαρτόλο (Αστέρας), Σίτο (Αστέρας)

Κόκκινες: Kουρμπέλης (Παναθηναϊκός)

Δοκάρια:

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο και Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71′ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55′ Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Πούχατς (81′ Χουάνκαρ), Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν (74′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (67′ Μαντσίνι), Παλάσιος (81′ Κλάινχαϊσλερ), Σπόραρ (67′ Ιωαννίδης)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου) 4ος: Ζαμπάλας (Ηπείρου) VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) AVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Yποσμυναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα  που έχασε σήμερα τη ζωή του από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους στην Ανδραβίδα.

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει