Η Nissan Formula E Team στον τέταρτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, 21:30

Η Nissan Formula E Team στον τέταρτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E

Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

H Nissan Formula E Team είναι έτοιμη να αγωνιστεί στον τέταρτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E 2022/23, στην Ινδία και μάλιστα στην πρώτη από τις τέσσερις ολοκαίνουργιες πίστες της 9ης σεζόν.

Οι δύο οδηγοί της Nissan ο Sacha Fenestraz και ο Norman Nato προσπαθούν να συνεχίσουν την πρόοδο που σημείωσαν στην Diriyah στον τρίτο γύρο, με την ομάδα να στοχεύει σε «διπλούς» βαθμούς.

Η ολοκαίνουργια πίστα φέρνει νέες προκλήσεις για τις ομάδες και τους οδηγούς, καθώς δεν έχουν προηγούμενα δεδομένα ή εμπειρία για να βασιστούν. 

Η πίστα μήκους 2,83 χιλιομέτρων διαθέτει επίπεδες στροφές και ζώνες ισχυρού φρεναρίσματος, με εξαιρετικές ευκαιρίες προσπέρασης στις στροφές 1 και 3. Ο πρώτος τομέας βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Hussain Sagar, με θέα στο γιγάντιο άγαλμα του Βούδα, που συμπληρώνει ως ένα όμορφο φόντο τον αγώνα.

Οι οδηγοί και οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν επίσης και την πρόκληση της ζέστης και της υγρασίας της περιοχής, με τα αυτοκίνητα Gen3 να αντιμετωπίζουν αυτές τις συνθήκες για πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Tommaso Volpe, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Formula E Team, δήλωσε:

«Είναι πάντα πιο δύσκολο όταν επισκεπτόμαστε μια νέα πίστα”, “Υπάρχουν πολλά άγνωστα, επομένως εργαζόμαστε σκληρά στον προσομοιωτή για να ξέρουμε τι να περιμένουμε όταν φτάσουμε. Το μόνο θέμα είναι να αποκομίσουμε εκείνα τα μικρά οφέλη, που μπορούν να μας βοηθήσουν όταν θα τρέξουμε την ημέρα του αγώνα. Με βάση την εμπειρία μας από το Mexico και την Diriyah, ξέρουμε ότι έχουμε ένα καλό μονοθέσιο και μπορούμε να εντοπίσουμε πού πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι ξεκάθαρο ότι οι κατατακτήριες είναι εξαιρετικά δύσκολες, επομένως θα στοχεύουμε σε δυνατούς χρόνους γύρου για να διασφαλίσουμε περισσότερες πιθανότητες στην κατάκτηση βαθμών και με τα δύο μονοθέσια. Ο ρυθμός μας στον αγώνα της Diriyah μας έδωσε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε για τι είμαστε ικανοί, αλλά πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας στο επόμενο επίπεδο.»

Οι προκριματικές στο Hyderabad Street Circuit ξεκινούν στις 07:10 ώρα Ελλάδος, με τον αγώνα να βρίσκεται σε εξέλιξη στις 11:30 ώρα Ελλάδος, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, 21:30

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει