Να τους χαίρεστε τους παλικαράδες με τα γκλομπς!

Του Πέτρου Κατσάκου

Για μια ακόμη φορά η αστυνομική βία στην χειρότερη μορφή της, αυτή της απρόκλητης επίθεσης, εκδηλώθηκε εναντίον εκπροσώπων του Τύπου.

Οι άνδρες των ΜΑ,Τ που ανέλαβαν να συλλάβουν τους είκοσι νεαρούς που δημιούργησαν επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος, μετά την συγκέντρωση των εργαζομένων, αφού απέτυχαν στην βασική αποστολή τους, επιτέθηκαν εναντίον των δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και εικονοληπτών, που κάλυπταν τα γεγονότα συγκεντρωμένοι στην κορυφή της σκάλας της πλατείας από την πλευρά της Αμαλίας.

Κορυφαία στιγμή της απύθμενης ανοησίας τους, ο ένστολος «χούλιγκαν» ο οποίος σε μια ζωώδη επίδειξη δύναμης γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μία γυναίκα φωτορεπόρτερ της «Ευρωκίνησης», την κ.Τατιάνα Μπόλαρη.

Λίγη ώρα μετά την λυσσαλέα επίθεση των ΜΑΤ κατά των δημοσιογράφων και αφού η συγκεκριμένη διμοιρία φυγαδεύτηκε άρον αρον στον περίβολο της Βουλής η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία προφανώς θα κάνει …παρέα και στις προηγούμενες ανάλογες που είχαν διαταχθεί!!!

Η απαράδεκτη επίθεση έρχεται λίγες μέρες μετά την καταγγελία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. για δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κοκαλάκη, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στους «Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα», ότι οι άνδρες των ΜΑΤ «μπορεί να επιτεθούν σε δημοσιογράφους γιατί ταράζονται συναισθηματικά όταν τους βλέπουν και θυμούνται άδικα σε βάρος τους δημοσιεύματα»!!!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που από το απόγευμα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μάλλον αφήνουν ακάλυπτο τον κ.Κοκαλάκη και τους ροπαλοφόρους συναδέλφους του.

πηγή: Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει