Ο Δήμος Σκιάθου στην τουριστική έκθεση ITB Berlin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με περισσότερους από 10.000 εκθέτες, από περισσότερες από 180 χώρες και από τις πέντε ηπείρους άνοιξε τις πύλες της, η τουριστική έκθεση ITB Berlin , την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015. Οι τρεις πρώτες μέρες (4-6 Μαρτίου) ήταν διαθέσιμες μόνο για εμπορικούς επισκέπτες που την προηγούμενη χρονιά ξεπέρασαν τους 114.000 σε ένα σύνολο 174.000 επισκεπτών. Οι άλλες δυο ημέρες (7-8 Μαρτίου) ήταν για το κοινό.

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε για 25η συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου, με δικό του περίπτερο. Αρκετά μεγάλη ήταν και η παρουσία επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Σκιάθο, στο περίπτερο μας, όπως κ. Ευσταθίου και ο κ. Στερεόπουλος από τον κλάδο των τουριστικών πρακτόρων, οι αφοί Δερβένη (Skiathos Pallas), η κα. Τσαουσόγλου, ο κ. Μαιμανάκος, ο κ. Τάτσιος από τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και βιλλών και ο κ. Otvin Widman ειδικός στα θέματα περιπατητικού τουρισμού.

Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, αλλά και ο υφυπουργός εργασίας της Γερμανίας κ. Hans-Joachim Fuchtel.

Η παρουσία του Δήμου Σκιάθου, στη τουριστική έκθεση ITB Berlin, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με επόμενο σταθμό τη συμμετοχή την στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου , στις 12/03/15 έως 15/03/15.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει