Συμμετοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην έκθεση TTR στο Βουκουρέστι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου εντείνει την παρουσία του σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην ευρύτερη περιοχή. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας είναι η συμμετοχή του Δήμου στην τουριστική έκθεση της Ρουμανίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 15 Μαρτίου στο Βουκουρέστι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία εξασφάλισε το περίπτερο και την δωρεάν μεταφορά.

Είναι η πρώτη τουριστική έκθεση που θα συμμετάσχει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου για το 2015. Η παρουσία του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην παρούσα έκθεση αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας υπογραμμίστηκε η σημασία της τουριστικής προβολής και διαφήμισης του Δήμου Νοτίου Πηλίου στο εξωτερικό και εσωτερικό, ιδίως με συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις και καταχωρήσεις σε έντυπα.

To Δήμο θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων που θα αποτελείται από τον Δημοτικό Σϋμβουλο και Πρόεδρο της επιτροπής, κ. Παντελή Δημήτριο και από εκπροσώπους του Γυναικείου Συνεταιρισμού Βυζίτσας «Οι Εσπερίδες» και των Επαγγελματιών του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διατεθεί έντυπο υλικό με πληροφορίες για την περιοχή καθώς και με τις δραστηριότητες που κάθε επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει. Επιπλέον, θα δωθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων. Στην έκθεση θα διατεθούν, επίσης, έντυπα από τουριστικά καταλύμματα της περιοχής.

Η συγκεκριμένη τουριστική έκθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική και δημοφιλής στη Ρουμανία. Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ευελπιστεί ότι η συμμετοχή του στην έκθεση σε συνεργασία με τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Νομού Μαγνησίας θα παρουσιάσουν το Πήλιο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησία ως ένα ιδανικό τουριστικό προορισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει