Αγοραστός στο Marconi 96,1: Εμείς συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο και πετυχαίνουμε

HXHTIKO – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στον Αντώνη Κουμιώτη: “Στις 7 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται το έργο της Λίμνης Κάρλας, το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο της Ευρώπης… Τα γήπεδα Νίκης, Ολυμπιακού και της Νεάπολης θα γίνουν, επίσης προχωράει το Χειμερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, το Job Center αλλά και το Κλειστό της Αγριάς. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Δήμο Βόλου και κάνουμε έργα σοβαρά που χρόνια τώρα δεν μπορούσαν να γίνουν” – Τί είπε για τη συνάντηση με τον υπουργό Γαβρόγλου, τί για τον Περιφερειακό, για το Χιονοδρομικό Κέντρο αλλά και την επίσκεψή του στην Σκιάθο

Χείμαρρος ειδήσεων την πρωινό της Παρασκευής στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ημερομηνία εγκαινίων του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού έργου της Ευρώπης, αυτό δηλαδή της Λίμνης Κάρλας, το οποίο μάλιστα εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να βραβευτεί από την Ε.Ε.

Ο Κώστας Αγοραστός, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Σκιάθο, επισκεπτόμενος τόσο το Κέντρο Υγείας, στο οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά, όσο και το Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού, στο οποίο θα πραγματοποιηθούν επιδιορθώσεις όπως π.χ. στο παρκέ, ενώ θα μπει και κλιματισμός, αναφέρθηκε επιπλέον στο έργο της πεζοδρόμησης που θα ξεκινήσει σε σημεία κατά μήκος του δρόμου Σκιάθου – Κουκουναριών.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στα έργα που αφορούν στο Βόλο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα γήπεδα ΕΑΚ, Παντελής Μαγουλάς και αυτό της Νεάπολης, στο Job Center στα Παλαιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς αλλά και στο Χειμερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από την συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εμείς συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο και πετυχαίνουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε έργα σοβαρά που χρόνια τώρα δεν μπορούσαν να γίνουν”.

Τέλος, ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τον υπουργό Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αναφερόμενος στην κοινή με τους Θεσσαλούς Δημάρχους σύσκεψη που αποφασίστηκε, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Περιφερειακό του Βόλου και στις ευθύνες που αναλογούν για τις όποιες καθυστερήσεις στο υπουργείο Υποδομών, ενώ αναφέρθηκε και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει