Άμεση και αποστομωτική η απάντηση της Ζέττας Μακρή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με αμεσότητα αλλά και αυστηρότητα απευθύνθηκε η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον εκσυγχρονισμό  της ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που συζητήθηκε στη διαρκή επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων.

Η βουλευτής παρενέβη προς υπεράσπιση συναδέλφου της, ο οποίος δέχθηκε προσβλητική επίθεση από βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας να γίνεται κριτική αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική. «Όλοι έχουμε την υποδομή να ασκήσουμε κριτική με βάση τις πολιτικές θέσεις και όχι με προσωπικές αναφορές», δήλωσε, χαρακτηριστικά, η Ζέττα Μακρή.

Προχώρησε δε, απαριθμώντας οικονομικά στοιχεία, που αποδεικνύουν τη μηδενική οικονομική επιβάρυνση του κράτους από τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία της ηγεσίας του υπουργείου και επικεντρώθηκε στην υποστήριξη του νομοσχεδίου, το οποίο συνιστά υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει