Αντιδήμαρχος Ζέρβας στον Γ. Κουμιώτη: “Προϋπολογισμός συνέχειας, συνέπειας και σταθερότητας – Είμαστε εδώ, διεκδικούμε την ψήφο γιατί μπορούμε…, έχουμε φάρμακο για κάθε ποντίκι!”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Κλείσαμε το 2021 με περισσότερα από 2,2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας αναφερθείς στον Προϋπολογισμό του 2023, τον οποίο χαρακτήρισε “τιμητικό”, τόνισε ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό συνέχειας, συνέπειας και σταθερότητας και συνέχισε με λεπτομερή του ανάλυση.

Ερωτηθείς για την περασμένη χρονιά, ο νεαρός Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι: “Κλείσαμε το 2021 με περισσότερα από 2.200.000 ευρώ πλεόνασμα σε χρονιά Covid, σε χρονιά ενεργειακής χρήσης, σε χρονιά δύσκολη και πρωτοφανή”.

Τέλος και πριν ευχηθεί στους ακροατές για τις γιορτές, έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαστε εδώ, διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών γιατί μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, έχουμε φάρμακο για κάθε ποντίκι!”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει