Αντιπολεμική εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου με τον Νίκο Παπαναστάση

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Μαγνησίας, καλεί τους συνταξιούχους της Μαγνησίας σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα να αντιδράσουν στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να μην μετατραπεί η Λάρισα, ο Βόλος και γενικότερα η χώρα μας, σε ένα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με τις βάσεις τους, ενάντια σε άλλους λαούς και σε επίκεντρο ισχυρού πλήγματος αντίπαλων δυνάμεων σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για το λαό μας.

Οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ε.Ε εμπλέκουν τη χώρα μας σε πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις, ενάντια στη Συρία και σε άλλους λαούς.

Τα τελευταία χρόνια και μετά την πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης έχει αυξηθεί επικίνδυνα η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στην Ν/Α Μεσόγειο, χωρίς ωστόσο να έχει μειωθεί ο κίνδυνος και η ένταση στην σχέση μας με την Τουρκία.

Επίσης, έχει αναβαθμιστεί η επιθετική δύναμη στρατιωτικών μονάδων σε όλη την ηπειρωτική χώρα αλλά και στη Λάρισα, στο Στεφανοβίκειο, τη Ν. Αγχίαλο. Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη στρατηγική, η οποία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη, την σταθερότητα και την ασφάλεια, όπως υποστηρίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα άλλα αστικά κόμματα στη χώρα μας, για να καλύψουν την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, την όλο και μεγαλύτερη πρόσδεση στις ΗΠΑ, στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε, αλλά μεγαλώνει τους κινδύνους για το λαό μας και τους γειτονικούς λαούς.

Την ώρα που ο λαός μας υποφέρει από τη λιτότητα, τη φτώχεια και την ανεργία, που δεν διατίθενται τα αναγκαία κονδύλια για την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, την πρόνοια, τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, την αντιπυρική και αντισεισμική θωράκιση, κ.λ.π.. η χώρα μας συμμετέχει με την πληρωμή του 2% του ΑΕΠ στους Νατοϊκούς προϋπολογισμούς, γιατί όλα αυτά, εξυπηρετούν τους ανταγωνισμούς διεθνών μονοπωλιακών ομίλωνκαι ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, για τον έλεγχο των ενεργειακών κοιτασμάτων, των δρόμων περάσματός τους, γενικότερα των αγορών και όχι τα συμφέροντα των λαών.

Η Διοίκηση, καλεί τους συνταξιούχους της περιοχής να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου που θα γίνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Παρκ (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεία, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.

Η Διοίκηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει