ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΚΙΑΘΟΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ: Ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε ολόκληρο το ψηφοδέλτιό του στο Marconi 96,1

ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι 32 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Σκιάθος Μπορούμε”, με τους οποίους ρίχνεται στην μάχη της διεκδίκησης του Δήμου Σκιάθου ο Θοδωρής Τζούμας

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Μ. Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το σύνολο του ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Σκιάθος Μπορούμε”.

Ο κ. Τζούμας παρουσίασε ένα προς ένα τα ονόματα και των 32 Δημοτικών Συμβούλων, με την στήριξη των οποίων ρίχνεται στην μάχη της διεκδίκησης του Δήμου Σκιάθου.

Ο νεαρός υποψήφιος, αναφέρθηκε και στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του συνδυασμού του για το αύριο της Σκιάθου, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πόσιμο νερό, τα αντιπλημμυρικά έργα και το Κέντρο Υγείας.

Αναφερθείς στον προεκλογικό αγώνα, έδωσε την υπόσχεση για έναν αγώνα έντιμο και πολιτισμένο, ενώ αναφερθείς στις δημοτικές αρχές που πέρασαν από το νησί, είπε χαρακτηριστικά: “Μακρυά από εμάς η τακτική της καμμένης γης, όλοι πρόσφεραν όσο μπορούσαν και ότι μπορούσαν και αυτό έχει μια συνέχεια και έτσι θα πρέπει να γίνεται, να έχει μια συνέχεια. Αν προτεραιότητα είναι ο τόπος σου και οι πολίτες, έτσι πρέπει να είναι”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει