Μπέος και Μορφογιάννη οργανώνουν ποδηλατοδρομία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Την Πέμπτη, στις 20.00, με αφετηρία την πλατεία Αγ. Νικολάου και τερματισμό στην παραλία της πόλης

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της συνεισφοράς, αλλά και στηρίζοντας έμπρακτα τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής του Βόλου για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών με την επέκταση της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει ποδηλατοδρομία, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 8.00 το βράδυ, με αφετηρία την πλατεία του Αγίου Νικολάου και τερματισμό την παραλία.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι διπλός. Αφ’ ενός μεν να γεμίσει η πόλη μας ποδήλατα, ως βασικό μέσο μετακίνησης του πολίτη, αφ’ ετέρου να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία ενίσχυσης του σημαντικού ρόλου του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, αφού κάθε ποδηλάτης, προαιρετικά, θα μπορεί να συνεισφέρει προϊόντα (ξηρά τροφή και μακράς διάρκειας προϊόντα επίσης χαρτικά και απορρυπαντικά), που θα παραδίδονται στην αφετηρία μπροστά από το προαύλιο του Αγ. Νικολάου.

Με την παραδοχή ότι ζούμε δύσκολες και κρίσιμες στιγμές και η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι πολύτιμη, η παρουσία όλων μας είναι ένα πολύτιμο στήριγμα για το έργο μας.

Όλοι λοιπόν στην ποδηλατοδρομία της Πέμπτης, στις 8.00 το βράδυ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει