ΧΑΜΟΣ για το Γηροκομείο Βόλου – Πρώην Διευθυντής: Ο κ. Πάνος θα λογοδοτήσει…

“Έπλασε το δικό του σενάριο περί θεωριών συνωμοσίας εναντίον του, όπως άλλωστε συνηθίζει να πράττει όταν γύρω του στενεύει ο κλοιός του ελέγχου των Εισαγγελικών Αρχών και του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας, σχετικά με τις μέρες και τα έργα του στο Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου…”

Διαβάστε την ανακοίνωση του πρώην Γενικού Διευθυντή του Ιδρύματος “Γηροκομείον Βόλου” κ. Γεώργιου Ραπτόπουλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ πρώην ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΄ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ’ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ ΠΑΥΛΟ ΠΑΝΟ

Για άλλη μια φορά ο ‘εθελοντής’ πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου κ Παύλος Πάνος σε μια παραληρηματική συνέντευξή του στο Ράδιο Ένα έπλασε το δικό του σενάριο περί θεωριών συνωμοσίας εναντίον του, όπως άλλωστε συνηθίζει να πράττει όταν γύρω του στενεύει ο κλοιός του ελέγχου των Εισαγγελικών Αρχών και του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας, σχετικά με τις μέρες και τα έργα του στο Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου. Οι απεγνωσμένες του προσπάθειες να συνδέσει τα απειλητικά τηλεφωνήματα, που κατά δήλωσή του δέχεται, τους ελέγχους που δημιουργούνται στις επιχειρήσεις του, όπως ισχυρίζεται, και κυρίως τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις των μελών του Φιλανθρωπικού Σωματείου, με εμένα και την απόλυσή μου αποδεικνύει όχι μόνο την μεθόδευση της απόλυσης μου αυτής αλλά και την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει από τους ελέγχους των αρμοδίων αρχών. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι απολύθηκα από το Ίδρυμα επειδή δεν μπορούσα να ανεχτώ την δράση και τις πρακτικές του για τις οποίες, όπως προανέφερα, ήδη ελέγχεται από την Εισαγγελία Βόλου και το ΣΕΥΥΠ.

Αυτό πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες του Βόλου, που στηρίζουν το Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου. Σχετικά μάλιστα με τα οικονομικά στοιχεία που επικαλείται ορθό θα ήταν να αποτυπώνονται από το λογιστικό σχέδιο και όχι σε excel της βοηθού του περιγράφοντας μια πλασματική δική του πραγματικότητα. Τον προκαλώ να μας δείξει λοιπόν ποιο χρέος ανέλαβε ο ίδιος στις αρχές του 2014 και τι μου παρέδωσε τον Ιούλιο του 2016 όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου.

Στο παραλήρημα του ο κύριος Πάνος ξέχασε να αναφέρει ότι : Ήμουν εκείνος που κατόρθωσε να αδειοδοτηθεί το Ίδρυμα, το οποίο στερούνταν άδειας λειτουργίας από το 1972. Ήμουν εκείνος που οδήγησε το Ίδρυμα σε Πιστοποίηση Κοινωνικού Φορέα, η οποία απωλέσθη το 2014 όταν και ανέλαβε την προεδρία ο κ Πάνος. Αποτέλεσμα αυτής της Πιστοποίησης είναι η επιχορήγηση του Ιδρύματος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας , ύψους 58.000 € . Ήμουν εκείνος που οδήγησε το Ίδρυμα σε Πιστοποίηση ISO και ΕΛΟΤ , κατόπιν των ενεργειών μου προς επιδιόρθωση κάθε τεχνικής και λειτουργικής παράλειψης που ταλάνιζε την Δομή. Αυτά και πολλά ακόμη παρέλειψε να αναφέρει ο κ. Πάνος.

Ο εθελοντής κ Πάνος θα λογοδοτήσει και θα κληθεί να αποδείξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Μέχρι τότε ας αφήσει το Ίδρυμα έξω από τα πολιτικά του παιχνίδια. Τέλος, ας θυμηθούμε όλοι ότι ο κ Πάνος και στο παρελθόν είχε παραιτηθεί από το Ίδρυμα , πολύ γρήγορα όμως μετάνιωσε για την παραίτηση αυτή και έκτοτε διακαώς επιθυμεί να είναι πρόεδρος του Ιδρύματος, θέση στην οποία έχει αγκιστρωθεί παρά τις επαναλαμβανόμενες απειλές του περί δήθεν παραίτησης του.

Ραπτόπουλος Γεώργιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει