ΧΑΜΟΣ στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ – ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: “Ας μας πει αυτός ο συνάδελφος ότι φύτευσε επί των ημερών του μια πορτοκαλιά, να πάμε να κόψουμε ένα πορτοκάλι…”

HXHTIKO: “Θεωρώ ότι ήταν άδικη η επίθεση που δέχθηκα, με τρόπο πολύ απαξιωτικό, σε επίπεδο όχι πολιτικό, αλλά προσωπικό κι αναγκάζομαι λοιπόν προσωπικά να απαντήσω…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Δευτέρας, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και γνωστός γιατρός της πόλης Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει 206 συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς, για την ενίσχυση του ΕΣΥ στην μάχη κατά της Πανδημίας.

Ο κ. Μαραβέγιας, αφού χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης αναγκαίο κακό, εξηγώντας αναλυτικά πώς οδηγήθηκε σε αυτήν και αφού τόνισε ότι στην κορύφωση της μάχης δεν περισσεύει κανείς, απάντησε σε επίθεση, όπως την χαρακτήρισε, που δέχθηκε πρόσφατα δημοσίως, λέγοντας τα εξής:

“Άνθρωποι που κατά τη γνώμη μου δεν έχουν διοικήσει ποτέ στην ζωή τους ούτε περίπτερο, που μάλιστα κάποιος συνάδελφος, δυστυχώς που έχει υπάρξει και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. όταν εγώ ήμουν στο δημοτικό, βγήκε και με κατηγορούσε προχθές ότι εγώ είμαι υπεύθυνος του γεγονότος ότι ερήμωσε το ΕΣΥ αντί να κοιταχθεί στον καθρέφτη του αυτός και αρκετοί πέριξ αυτού, γιατί ασχολήθηκε με τα κοινά, όταν δέναμε τα σχοινιά με τα λουκάνικα, σε καλές εποχές και όχι σήμερα, ήρθε λοιπόν να βάλλει εναντίον μου. Εναντίον ποιού; Εναντίον εμού, που προσέτρεξα ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους εθελοντές για προσφορά στο ΕΣΥ για έναν μήνα, γιατί τόσο μου ζητήθηκε, εάν χρειαζόταν περισσότερο θα ήμουν εκεί και για περισσότερο διάστημα. Εγώ, που επίσης μέσα σε μια χρονιά πανδημίας και προσωπικές δωρεές έκανα αλλά και μεσολάβησα για να πάμε ISO BOX στην Σκόπελο και στην Αργαλαστή, να υπάρχει δωρεά 40.000 ευρώ για αντιδραστήρια για τον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο του Βόλου, δωρεά μόνιτορ και συστήματος οξυγόνου που γλίτωσε πολλούς ανθρώπους από το να νοσηλευτούν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αξίας 15.000 ευρώ αυτή η δωρεά, εθελοντική προσφορά και από εκεί και πέρα καινούργια δωρεά 40.000 ευρώ που πάει ένα βήμα πιο μπροστά το Νοσοκομείο για τη διενέργεια Χολάγγειο παγκρεογραφίας, που θα φέρει και λεφτά στην περιοχή μας… Έρχεται λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να κατηγορήσει εμένα, που έκανα μέσα σε έναν χρόνο όλα αυτά και προκαλώ οποιονδήποτε θέλει δημοσίως να μου πει ότι σε αυτό το ίδιο χρονικό διάστημα, για την πόλη, για την υγειονομική θωράκιση της πόλης και της περιοχής, για την υγειονομική θωράκιση του Νοσοκομείου του Βόλου, για να πάει μπροστά το Νοσοκομείο του Βόλου, έκανε κάτι περισσότερο απ’ αυτό. Ας μας λοιπόν αυτός ο συνάδελφος ότι φύτευσε επί των ημερών του μια πορτοκαλιά, να πάμε να κόψουμε ένα πορτοκάλι. Χίλια συγνώμη ζητώ από εσάς και τους ακροατές μας για την αγανάκτηση, αλλά πραγματικά θεωρώ ότι ήταν άδικη η επίθεση που δέχθηκα, με τρόπο πολύ απαξιωτικό, σε επίπεδο όχι πολιτικό, αλλά προσωπικό κι αναγκάζομαι λοιπόν προσωπικά να απαντήσω”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει