Δήμαρχος Τζούμας στον Γ. Κουμιώτη: “Είναι ιστορική στιγμή! Έχουμε μία ποιοτική συγκοινωνία που δεν είχαμε ποτέ!”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχουμε εξασφαλίσει για τα επόμενα 15 χρόνια μία ποιοτική συγκοινωνία και 6 εκατ. ευρώ για τον Δήμο Σκιάθου – Έχουμε υποβάλλει το ενδιάμεσο αποχετευτικό στον Πρόγραμμα Τρίτσης και περιμένουμε να εγκριθεί”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας αναφερθείς στις νέες συγκοινωνίες του νησιού.

“Από την προηγούμενη Παρασκευή έχουμε μία ποιοτική συγκοινωνία που δεν είχαμε ποτέ! Είναι ιστορική στιγμή! 400.000 ευρώ το χρόνο στον Δήμο. Πρώτα από τα τρία λεωφορεία εισέπραττε ο Δήμος 99.000 ευρώ τον χρόνο από την παράνομη σύμβαση, τώρα 400.000 ευρώ για 15 χρόνια. Δηλαδή, έχουμε εξασφαλίσει για τα επόμενα 15 χρόνια μία ποιοτική συγκοινωνία και 6 εκατ. ευρώ για τον Δήμο Σκιάθου”, δήλωσε ο δήμαρχος, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά και στον κοινωνικό χαρακτήρα των συγκοινωνιών, μιλώντας για τις ειδικές τιμές στους εργαζόμενους, στα ΑμεΑ, στους μαθητές, στους συνταξιούχους κ.α.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το ενδιάμεσο αποχετευτικό, ο κ. Τζούμας δήλωσε ότι η μελέτη έχει υποβληθεί στο Πρόγραμμα Τρίτσης και αναμένεται να εγκριθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει