Ζέττα Μακρή στον Γ. Κουμιώτη: “Θα παλέψω την πρωτιά… Δικαιούμαι να κοιτάξω τους συμπολίτες μου στα μάτια και να ζητήσω να με εμπιστευτούν ξανά…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η δύναμή μου αντλείται από τον κόσμο της Μαγνησίας…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, λίγες ημέρες μετά το ταξίδι της στην Ίμβρο και στην Κωνσταντινούπολη, ως η πρώτη υπουργός Παιδείας που επισκέφτηκε το νησί.

Η κα Μακρή αναφερθείσα στο εν λόγω ταξίδι, τα αισθήματα που της δημιούργησε αλλά και τα συμπεράσματά της, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και σ’ αυτό για τα εκλογικά σενάρια των τελευταίων εβδομάδων αλλά και σε ερωτήματα που αφορούν στην δική της θητεία.

“Προσπαθώ να συνδυάσω και τα υπουργικά καθήκοντα, προσπαθώ να συνδυάσω όμως και τα βουλευτικά μου καθήκοντα, γιατί η δύναμή μου αντλείται από τον κόσμο της Μαγνησίας. Άρα λοιπόν αυτή τη δύναμη και αυτή τη σχέση, την οποία τόσα χρόνια την έχω υπηρετήσει θέλω να πιστεύω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσπαθώ και τώρα να την υπηρετώ”.

Ερωτηθείσα εάν διεκδικεί την πρωτιά στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, η κα Μακρή απάντησε: “Εγώ θα την παλέψω, αλλά πιστεύω εκείνο το οποίο πρέπει να επιδιώξω και να εστιάσω τις δυνάμεις μου είναι η επανεκλογή μου και η επανεκλογή μου να στηρίζεται σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δικαιούμαι να κοιτάξω τους συμπολίτες μου να στα μάτια και να ζητήσω να με εμπιστευτούν ξανά”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει