Δημόσια παρέμβαση Λούλη λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές: Προσοχή στην κάλπη, παίζεται το μέλλον της χώρας! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γράψει ιστορία

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η αυτοδυναμία πρέπει να είναι με μεγάλη διαφορά…”

Δημόσια παρέμβαση, μέσω του Radio Marconi 96,1 F.M. και της εκπομπής του Γιώργου Κουμιώτη, έκανε λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ο γνωστός βιομήχανος και πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Κωνσταντίνος Λούλης.

Ο κ. Λούλης, κάνοντας την δική του πολιτική ανάλυση, συνέστησε στους συμπολίτες του ιδιαίτερη προσοχή και ειδικότερα προς εκείνους που σκέφτονται να ψηφίσουν μικρότερα κόμματα.

Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, τόνισε ο κ. Λούλης: “Πιστεύω και τώρα, θα φωτίσει ο Θεός τους ανθρώπους να μην πέσουν θύματα από αυτές τις σειρήνες, που καθαρά για προσωπικούς λόγους δημιουργούν κάποιοι άνθρωποι κάποια θνησιγενή κόμματα. Ας δει κανείς τις ιστορίες όλων αυτών των μικρών κομμάτων, για να καταλάβει ποιούς εξυπηρετήσαν και ποιοί έπεσαν θύματα όταν ακολούθησαν αυτές τις σειρήνες και αυτά τα καλέσματα, ποιές καρέκλες δημιούργησαν για να στρογγυλοκαθίσουν κάποιοι άνθρωποι, να απολαύσουν πέραν από την αίγλη της εξουσίας ένα σωρό άλλα ευεργετήματα και ο απλώς λαός που έτρεξε και στήριξε τις ελπίδες του βλέπει την κατάσταση… Η αυτοδυναμία πρέπει να είναι με μεγάλη διαφορά. Είναι σημαντικό αυτό το πράγμα. Προσοχή, οι άνθρωποι που σκέφτονται να πάνε προς τα μικρά κόμματα παίζουν με το μέλλον αυτή της χώρας”, κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει