Δημοτική αρχή Βόλου για Επιλογή Ευθύνης: Προκαλεί εντύπωση το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσουν

“Δικαιώνει τους πολίτες που έστειλαν αυτήν και τον «μέντορά» της σαν πολιτικά απόβλητα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συγκινητικό το ενδιαφέρον της κ. Νατάσσας Οικονόμου, επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Σπίτι» για τη διαλεύκανση των περιστατικών απειλής και βίας με στόχους τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο και τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Απόστολο Γαλάτη.

Ελπίζουμε, ωστόσο, να έχει ως αφετηρία την απόγνωση και την απελπισία για το πολιτικό της μέλλον και μόνο. Κάτι άλλο, πιο οικείο, θα μας ήταν πιο οδυνηρό και απεχθές ακόμη και από αυτές τις μαφιόζικες επιθέσεις.

Πάντως είναι κρίμα για την όποια πολιτική αξιοπρέπεια της έχει απομείνει (και με την ευγενική παραδοχή ότι κάποτε είχε) να μην τηρεί το «άκρα του τάφου σιωπή» και για πολλοστή φορά να δικαιώνει τους πολίτες που έστειλαν αυτήν και τον «μέντορά» της σαν πολιτικά απόβλητα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, απ’ όπου δεν πρόκειται να επανέλθουν όσο θόρυβο κι αν επιχειρούν να κάνουν. Τουλάχιστον σαν πολιτικό πτώμα θα τύγχανε ενός κάποιου σεβασμού.

ΥΓ. Πάντως ακόμη και γι αυτούς προκαλεί εντύπωση το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσουν, εκμεταλλευόμενοι μια δύσκολη ανθρώπινη στιγμή συναδέλφού τους, αρκεί να προσελκύσουν περιστασιακά, έστω και για λίγο, το ενδιαφέρον των συμπολιτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει